• uniek & Handgemaakt
  • Duurzaam
  • Werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis!
  • Gratis verzending vanaf 75,-

retourneren & Levertijd 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Ga naar contact voor het adres van de webwinkel! Plak dit op de originele verpakking en stuur het naar mij terug! Als alles in goede orde is ontvangen krijgt u bericht van de terug betalingen.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,95 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webwinkel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via info@pluisjeboetiek.nl  ik ga vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@pluisjeboetiek.nl  Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Ik probeer dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Pagina: Levertijd & verzendkosten

1 a 2 werkdagen!

zorgvuldig doe ik mijn  best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan,  ( probeer ) ik dezelfde dag nog te verzenden. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst worden maandag pas verwerkt!  U heeft u bestelling dus altijd binnen 1 a 2 werkdagen in huis!  Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen ik u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief btw & exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen ( NL)
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 75- (NL)
Gratis voor bestellingen vanaf € 75

€ 9 voor België.

Bestelling afhalen? Geef dit aan bij het bestellen & neem even telefonisch contact met mij op!

Levering verloopt via de pakketbezorger van dhl  Over het algemeen zal de aflevering binnen 1 a 2 werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.